Ndriçues i jashtëm Elgo 75394
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by , written on May 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP

Ndriçues i jashtëm Elgo 75394

Available:Në gjëndje
3,900 Lek
Image
Secure
Ndriçues mural Eglo, me një dizajn modern. Modeli 75394
Llamba ofron një atmosferë të këndshme dhe vendoset lehtësisht në ambiente të jashtme.
Forma e llambës e bën atë tepër tërheqëse.
Materiali alumin me ngjyrë të zezë)
Lumen 180

Përmasat:
Lartësia (në mm): 200
Gjatësia (në mm): 130
Pjesa e zgjatur (në mm): 80
 
Numri i llambave dhe fuqia: 2X2.5W
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP44
Ndriçues mural Eglo, me një dizajn modern. Modeli 75394 Llamba ofron një atmosferë të këndshme dhe vendoset lehtësisht në ambiente të jashtme. Forma e llambës e bën atë tepër tërheqëse. Materiali alumin me ngjyrë të zezë) Lumen 180
Përmasat: Lartësia (në mm): 200 Gjatësia (në mm): 130 Pjesa e zgjatur (në mm): 80   Numri i llambave dhe fuqia: 2X2.5W Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP44