Ndriçues i jashtëm Eglo 96275 Emollio
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i jashtëm Eglo 96275 Emollio

Available:Në gjëndje
5,000 Lek
Image
Secure
Ndriçues i jashtëm Eglo. Modeli 96275 pjesë e koleksionit Emollio.
Ndriçues mural i krijuar me një dizajn modern shumë të bukur dhe mjaftë të veçantë.
I përshtatshëm në ndriçimin dhe dekorimin e ambienteve të jashtme.
Materiali cilësor i çelikut në ngjyrë të zezë.
Ndriçimi LED (i bardhë, i ngrohtë)

Përmasat
Lartësia (në mm) 160
Gjatësia (në mm) 200
Pjesa e zgjatur (në mm) 80

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP44
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 12V 
Fuqia e ndriçimit 10W
Ndriçues i jashtëm Eglo. Modeli 96275 pjesë e koleksionit Emollio.
Ndriçues mural i krijuar me një dizajn modern shumë të bukur dhe mjaftë të veçantë.
I përshtatshëm në ndriçimin dhe dekorimin e ambienteve të jashtme.
Materiali cilësor i çelikut në ngjyrë të zezë.
Ndriçimi LED (i bardhë, i ngrohtë)

Përmasat
Lartësia (në mm) 160
Gjatësia (në mm) 200
Pjesa e zgjatur (në mm) 80

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP44
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 12V 
Fuqia e ndriçimit 10W