Ndriçues i jashtëm Eglo 87326 Ono
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i jashtëm Eglo 87326 Ono

Available:Në gjëndje
2,500 Lek
Image
Secure
Ndriçues i jashtëm Eglo. Modeli 87326 pjesë e koleksionit Ono
Ndriçues modern, i krijuar me një dizajn të thjeshtë, dhe të veçantë në formë cilindrike.
I përshtatshëm në ndriçimin dhe dekorimin e ambientit të jashtëm të shtëpisë tuaj.
Ndriçoni oborrin apo ballkonin tuaj dhe kaloni një mbrëmje të këndshme me familjen, miqtë apo dhe vetëm për të pasur një moment qetësie.
Materiali alumin në ngjyrë gri të shëndritshme

Lloji i ndriçuesit GU10

Përmasat
Lartësia (në mm): 128
Diametri (në mm): 65
Pjesa e zgjatur (në mm) 90

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtje ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Fuqia e ndriçimit 1X50W
Ndriçues i jashtëm Eglo. Modeli 87326 pjesë e koleksionit Ono Ndriçues modern, i krijuar me një dizajn të thjeshtë, dhe të veçantë në formë cilindrike.
I përshtatshëm në ndriçimin dhe dekorimin e ambientit të jashtëm të shtëpisë tuaj.
Ndriçoni oborrin apo ballkonin tuaj dhe kaloni një mbrëmje të këndshme me familjen, miqtë apo dhe vetëm për të pasur një moment qetësie.
Materiali alumin në ngjyrë gri të shëndritshme

Lloji i ndriçuesit GU10
Përmasat Lartësia (në mm): 128 Diametri (në mm): 65 Pjesa e zgjatur (në mm) 90
Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtje ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Fuqia e ndriçimit 1X50W