Ndriçues i jashtëm Eglo 78601
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by , written on May 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP

Ndriçues i jashtëm Eglo 78601

Available:Në gjëndje
13,000 Lek
Image
Secure
Ndriçues mural Eglo. Modeli 78601
Me një dizajn modern dhe funksional.
I pështashëm për ambiente të jashtme.
Materiali alumin me ngjyrë të zezë.
Ndriçim LED
Përmasat:
Lartësia (në mm) 200
Gjatësia (në mm) 120
Pjesa e zgjatur (në mm) 130
 
Numri i llambave dhe fuqia: 2X6W
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP44
Ndriçues mural Eglo. Modeli 78601 Me një dizajn modern dhe funksional. I pështashëm për ambiente të jashtme. Materiali alumin me ngjyrë të zezë. Ndriçim LED Përmasat: Lartësia (në mm) 200 Gjatësia (në mm) 120 Pjesa e zgjatur (në mm) 130   Numri i llambave dhe fuqia: 2X6W Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP44