Ndriçues tavanor dhe i varur Eglo 99381 Egidonella
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues tavanor dhe i varur Eglo 99381 Egidonella

Available:Në gjëndje
28,900 Lek
Image
Secure
Ndriçues tavanor dhe i varur Eglo, modeli 99381 - 99382, pjesë e linjës Egidonella.
Ndriçues i varur apo tavanor këtë e zgjidhni vetëm ju, por ky ndriçues i përfshin të dyja këto gjithçka tjetër pastaj i takon vetëm shijes suaj për dekorimin e ambientit.
Modeli është tepër i thjeshtë por modern gjë që e bën të përshtatshëm për ambientet të brendshme lehtësisht si dhoma e gjumit, dhoma e ndenjes dhumën e studimit apo dhe zyrave të ndryshme.
Ky ndriçues përbëhet nga materiali çelik në ngjyrë të zezë dhe konturi i tij nga material plastikë.

Përmasat:
Lartësia (në mm) 1200
Gjerësia (në mm) 140
Gjatësia (në mm) 900

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë: 2
Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz
Numri I llambave dhe fuqia: 20W
Ndriçues tavanor dhe i varur Eglo, modeli 99381 - 99382, pjesë e linjës Egidonella.
Ndriçues i varur apo tavanor këtë e zgjidhni vetëm ju, por ky ndriçues i përfshin të dyja këto gjithçka tjetër pastaj i takon vetëm shijes suaj për dekorimin e ambientit.
Modeli është tepër i thjeshtë por modern gjë që e bën të përshtatshëm për ambientet të brendshme lehtësisht si dhoma e gjumit, dhoma e ndenjes dhumën e studimit apo dhe zyrave të ndryshme.
Ky ndriçues përbëhet nga materiali çelik në ngjyrë të zezë dhe konturi i tij nga material plastikë.

Përmasat: Lartësia (në mm) 1200 Gjerësia (në mm) 140 Gjatësia (në mm) 900
Informacione teknike: Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë: 2 Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz Numri I llambave dhe fuqia: 20W