Ndriçues i varur Eglo 99358 Codriales
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i varur Eglo 99358 Codriales

Available:Në gjëndje
21,600 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 99358 i koleksionit Codriales. Mjaft modern i bukur dhe i thjeshtë me një dritë LED që përcjell një ndriçim perfekt. I duhuri për tu vendosur në thuajse çdo ambient të shtëpsë por gjithashtu dhe në zyrë. Me një dizajn tepër të thjesht me material çeliku në ngjyrë të zezë.

Përmasat
Lartësia (në mm) 1100
Gjerësia (në mm) 300
Gjatësia (në mm) 780

Informacione teknike
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia 27W
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 99358 i koleksionit Codriales. Mjaft modern i bukur dhe i thjeshtë me një dritë LED që përcjell një ndriçim perfekt. I duhuri për tu vendosur në thuajse çdo ambient të shtëpsë por gjithashtu dhe në zyrë. Me një dizajn tepër të thjesht me material çeliku në ngjyrë të zezë.

Përmasat
Lartësia (në mm) 1100
Gjerësia (në mm) 300
Gjatësia (në mm) 780

Informacione teknike
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia 27W