Ndriçues i varur Eglo 99097 Erseka
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i varur Eglo 99097 Erseka

Available:Në gjëndje
56,000 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 99097 i koleksionit Erseka. Një llambadar tejet unik që të kthen pas në kohë dhe të sjell ndjesinë që ju ndodheni në një pallat mbretëror. Me dekorimet e saj prej kristali dhe një ngjyrë mahnitëse ky llambadar do të vezullonte në sallonet e shtëpive apo dhe në sallat e mëdha të mbrëmjeve dhe konferencave.

Përmasat
Lartësia (në mm) 1450
Diametri (në mm) 485
Lartësia e kanopit (në mm) 66
Diametri i kanopes (në mm) 109

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështisë) IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia 7X40W
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 99097 i koleksionit Erseka. Një llambadar tejet unik që të kthen pas në kohë dhe të sjell ndjesinë që ju ndodheni në një pallat mbretëror. Me dekorimet e saj prej kristali dhe një ngjyrë mahnitëse ky llambadar do të vezullonte në sallonet e shtëpive apo dhe në sallat e mëdha të mbrëmjeve dhe konferencave.

Përmasat
Lartësia (në mm) 1450
Diametri (në mm) 485
Lartësia e kanopit (në mm) 66
Diametri i kanopes (në mm) 109

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështisë) IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia 7X40W