Ndriçues i varur Eglo 99016 , 99017, 99018 Tabiago
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by , written on May 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP

Ndriçues i varur Eglo 99016 , 99017, 99018 Tabiago

Available:Në gjëndje
9,200 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 99016 , 99017, 99018, pjesë të koleksionit Tabiago.
Dizajn i thjeshtë, elegant dhe modern.
I përshtatshëm për ambiente të ndryshme të brendshme.
Materiali celik.
Ndricimi E27

Versioni 99016
Përmasat: 

Lartësia: 1100 mm
Diametri: 130 mm

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtje ndaj lagëstirës) IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia 1X40W (Llampa nuk përfshihet në paketim)

Versioni 99017
Përmasat: 
Lartësia (në mm) 1100
Gjerësia (në mm) 130
Gjatësia (në mm) 890
Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtje ndaj lagëstirës) IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia 3X40W (Llampat nuk përfshihen në paketim)

Versioni 99018
Përmasat: 
Lartësia (në mm) 300
Diametri (në mm) 130

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtje ndaj lagëstirës) IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia 1X40W (Llampat nuk përfshihen në paketim)

Ndriçues i varur Eglo. Modeli 99016 , 99017, 99018, pjesë të koleksionit Tabiago.
Dizajn i thjeshtë, elegant dhe modern. I përshtatshëm për ambiente të ndryshme të brendshme. Materiali celik. Ndricimi E27
Versioni 99016 Përmasat: 

Lartësia: 1100 mm
Diametri: 130 mm

Informacione teknike: Shkalla e sigurisë (mbrojtje ndaj lagëstirës) IP20 Klasa e sigurisë 2 Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz Numri i llambave dhe fuqia 1X40W (Llampa nuk përfshihet në paketim)
Versioni 99017 Përmasat:  Lartësia (në mm) 1100 Gjerësia (në mm) 130 Gjatësia (në mm) 890 Informacione teknike: Shkalla e sigurisë (mbrojtje ndaj lagëstirës) IP20 Klasa e sigurisë 1 Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz Numri i llambave dhe fuqia 3X40W (Llampat nuk përfshihen në paketim)
Versioni 99018 Përmasat:  Lartësia (në mm) 300 Diametri (në mm) 130
Informacione teknike: Shkalla e sigurisë (mbrojtje ndaj lagëstirës) IP20 Klasa e sigurisë 2 Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz Numri i llambave dhe fuqia 1X40W (Llampat nuk përfshihen në paketim)