Ndriçues mural i jashtëm Eglo 98746 TREVIOLO
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by , written on May 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP

Ndriçues mural i jashtëm Eglo 98746 TREVIOLO

Available:Në gjëndje
8,100 Lek
Image
Secure
Ndriçues Mural Eglo, modeli 98746, pjesë e linjës TREVIOLO
Ky ndriçues mural përbëhet nga materiali alumin i derdhur me një ngjyrë antracit dhe materiali i konturës është xham i pastër.
Eshtë një model i thjeshtë modern që i pështatet ambienteve të jashtne sipas dëshirës.
Lloji i ndriçuesit është LED.

Përmasat:
Lartësia (në mm) 85
Gjatësia (në mm) 90
Pjesa e zgjatur (në mm) 120

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë: 1
Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz
Numri I llambave dhe fuqia: 2X2,2W
Ndriçues Mural Eglo, modeli 98746, pjesë e linjës TREVIOLO Ky ndriçues mural përbëhet nga materiali alumin i derdhur me një ngjyrë antracit dhe materiali i konturës është xham i pastër. Eshtë një model i thjeshtë modern që i pështatet ambienteve të jashtne sipas dëshirës. Lloji i ndriçuesit është LED.
Përmasat: Lartësia (në mm) 85 Gjatësia (në mm) 90 Pjesa e zgjatur (në mm) 120
Informacione teknike: Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë: 1 Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz Numri I llambave dhe fuqia: 2X2,2W