Ndriçues i varur Eglo 98654 Ariscani
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i varur Eglo 98654 Ariscani

Available:Në gjëndje
46,000 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 98654 i familjes Ariscani. Me një dizajn mjaftë të veçantë dhe të bukur i krijuar nga bashkimi i materialeve cilësore të çelikut dhe sferave të dritave të bëra nga xhami qelq i avulluar në ngjyrë të zezë, e bën këtë ndriçues të përshtatshëm për dekorimin e ambienteve të brendshme të shtëpisë salloneve dhomave të pritjes kuzhinës apo dhe dhomën e gjumit.

Përmasat
Lartësia (në mm) 1700
Diametri (në mm) 655

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri I llambave dhe fuqia 10X40W
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 98654 i familjes Ariscani. Me një dizajn mjaftë të veçantë dhe të bukur i krijuar nga bashkimi i materialeve cilësore të çelikut dhe sferave të dritave të bëra nga xhami qelq i avulluar në ngjyrë të zezë, e bën këtë ndriçues të përshtatshëm për dekorimin e ambienteve të brendshme të shtëpisë salloneve dhomave të pritjes kuzhinës apo dhe dhomën e gjumit.

Përmasat
Lartësia (në mm) 1700
Diametri (në mm) 655

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri I llambave dhe fuqia 10X40W