Ndriçues i varur Eglo 98628 Mioglia 1
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by , written on May 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP

Ndriçues i varur Eglo 98628 Mioglia 1

Available:Në gjëndje
23,000 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 98628, pjesë e linjës Mioglia 1.
Një ndriçues dekorativ me 4 ndriçues LED, secila sferë është e dekoruar me grimca të shkëlqyeshme.
Ky dizajn mahnitës do të jetë i mrekullueshëm për dekoret moderne ose bashkëkohore. 
Lloji i ndricuesit E14

Përmasat:
Lartësia (në mm) 1100
Gjerësia (në mm) 150
Gjatësia (në mm) 975

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia 4X25W (nuk përfshihet në paketim)
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 98628, pjesë e linjës Mioglia 1. Një ndriçues dekorativ me 4 ndriçues LED, secila sferë është e dekoruar me grimca të shkëlqyeshme. Ky dizajn mahnitës do të jetë i mrekullueshëm për dekoret moderne ose bashkëkohore.  Lloji i ndricuesit E14
Përmasat: Lartësia (në mm) 1100 Gjerësia (në mm) 150 Gjatësia (në mm) 975
Informacione teknike: Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20 Klasa e sigurisë 1 Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz Numri i llambave dhe fuqia 4X25W (nuk përfshihet në paketim)