Ndricues Eglo 98588


Cmimi:
Sale priceLek 14,000

Përshkrimi i produktit

Ky ndriçues varës i serisë ALMEIDA 1 është bërë prej çeliku të avulluar me strukturë të zezë dhe hijeve të tekstilit gri, të bardhë dhe të zi. Pesë burime të dritës E14 përdoren për të siguruar një hije të këndshme të dritës. Seria ALMEIDA 1 bind me ndriçuesit në një dizajn të thjeshtë, por gjithsesi ka një efekt të veçantë. Definitelyshtë padyshim një burim i mrekullueshëm drite për dhomat tuaja.

Gjatësia: 1200 mm
Gjerësia: 255 mm
Lartësia: 1100 mm

You may also like

Recently viewed