Ndriçues i varur Eglo 98558 Licoroto
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by , written on May 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP

Ndriçues i varur Eglo 98558 Licoroto

Available:Në gjëndje
33,900 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 98558, pjesë e linjës Licoroto.
Ndriçues dekorativ me 6 ndriçues LED, secila sferë është e dekoruar me grimca të shkëlqyeshme.
Ky dizajn mahnitës do të jetë i mrekullueshëm për dekoret moderne ose bashkëkohore. 
Ndriçimi LED, i ngrohtë 3000K, lumen 360.
Lloji i ndriçuesit G9-LED

Përmasat:
Lartësia (në mm) 1500
Diametri (në mm) 500

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtje ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 6X3W
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 98558, pjesë e linjës Licoroto. Ndriçues dekorativ me 6 ndriçues LED, secila sferë është e dekoruar me grimca të shkëlqyeshme. Ky dizajn mahnitës do të jetë i mrekullueshëm për dekoret moderne ose bashkëkohore.  Ndriçimi LED, i ngrohtë 3000K, lumen 360. Lloji i ndriçuesit G9-LED
Përmasat: Lartësia (në mm) 1500 Diametri (në mm) 500
Informacione teknike: Shkalla e sigurisë (mbrojtje ndaj lagështirës): IP20 Klasa e sigurisë 1 Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz Numri i llambave dhe fuqia: 6X3W