Ndriçues i varur Eglo 98347 Bocadella
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i varur Eglo 98347 Bocadella

Available:Në gjëndje
49,900 Lek
Image
Secure

Ndriçues i varur Eglo. Modeli 98347 pjesë e koleksionit Bocadella.
Ky ndriçues bënë pjesë ne modelet moderne të kolesioneve tona.
Një ndiçues i veçantë në llojin e tij që bie në sy.
Me një dizajn unik, të thjeshtë por shumë të bukur, 
pershtatshëm dhe mjaftë i mirë në ndriçimin dhe dekorimin e ambienteve të brendshme të shtëpisë suaj dhe jo vetëm
Ndriçoni dhe zbukuroni ambientin tuaj të brendshëm me ndriçuesit më të mirë nga "Eglo"
Materiali prej çeliku mjaft rezistent me ngjyrë të zezë.
Lloji i ndriçuesit E27

Përmasat:
Lartësia (në mm) 1100
Diametri (në mm) 920

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz 
Numri I llambave dhe fuqia:12X60W

Ndriçues i varur Eglo. Modeli 98347 pjesë e koleksionit Bocadella.
Ky ndriçues bënë pjesë ne modelet moderne të kolesioneve tona.
Një ndiçues i veçantë në llojin e tij që bie në sy.
Me një dizajn unik, të thjeshtë por shumë të bukur, 
pershtatshëm dhe mjaftë i mirë në ndriçimin dhe dekorimin e ambienteve të brendshme të shtëpisë suaj dhe jo vetëm
Ndriçoni dhe zbukuroni ambientin tuaj të brendshëm me ndriçuesit më të mirë nga "Eglo"
Materiali prej çeliku mjaft rezistent me ngjyrë të zezë.
Lloji i ndriçuesit E27

Përmasat:
Lartësia (në mm) 1100
Diametri (në mm) 920

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz 
Numri I llambave dhe fuqia:12X60W