Ndriçues i varur Eglo 98346 Bocadella
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i varur Eglo 98346 Bocadella

Available:Në gjëndje
29,900 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 98346 pjesë e koleksionit Bocadella. Ky ndriçues bënë pjesë në modelet moderne të kolesioneve tona. Një ndiçues i veçantë në llojin e tij që bie në sy, i pershtatshëm dhe mjaftë i mirë për ambientet e salloneve të shtëpive apo dhe zyrave ose sallave të mbledhjeve. Materiali prej çeliku mjaft rezistent me ngjyrë të zezë.

Përmasat
Lartësia (në mm) 1100
Diametri (në mm) 640

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështisë) IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia 9X60W

Ndriçues i varur Eglo. Modeli 98346 pjesë e koleksionit Bocadella. Ky ndriçues bënë pjesë në modelet moderne të kolesioneve tona. Një ndiçues i veçantë në llojin e tij që bie në sy, i pershtatshëm dhe mjaftë i mirë për ambientet e salloneve të shtëpive apo dhe zyrave ose sallave të mbledhjeve. Materiali prej çeliku mjaft rezistent me ngjyrë të zezë.

Përmasat
Lartësia (në mm) 1100
Diametri (në mm) 640

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështisë) IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia 9X60W