Ndriçues i varur Eglo 97846 Roccaforte
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by , written on May 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP

Ndriçues i varur Eglo 97846 Roccaforte

Available:Në gjëndje
16,500 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 97846, pjesë e linjës Roccaforte.
Me një dizajn të thjeshtë dhe elegant.
I përshtatshëm për ambiente të ndryshme të brendshme.
Materiali çelik, me ngjyrë të zezë.
Lloji i ndriçuesit E14

Përmasat:
Lartësia (në mm) 1100
Gjerësia (në mm) 170
Gjatësia (në mm) 750
Gjatësia e kanopit (në mm) 710
Gjerësia e kanopit (në mm) 48
Lartësia e kanopit (në mm) 24

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20 
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri I llambave dhe fuqia 3X40W (nuk përfshihen në paketim)
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 97846, pjesë e linjës Roccaforte. Me një dizajn të thjeshtë dhe elegant. I përshtatshëm për ambiente të ndryshme të brendshme. Materiali çelik, me ngjyrë të zezë. Lloji i ndriçuesit E14
Përmasat: Lartësia (në mm) 1100 Gjerësia (në mm) 170 Gjatësia (në mm) 750 Gjatësia e kanopit (në mm) 710 Gjerësia e kanopit (në mm) 48 Lartësia e kanopit (në mm) 24
Informacione teknike: Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20  Klasa e sigurisë 1 Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz Numri I llambave dhe fuqia 3X40W (nuk përfshihen në paketim)