Ndriçues i jashtëm Eglo 97147 Caldiero
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i jashtëm Eglo 97147 Caldiero

Available:Në gjëndje
6,500 Lek
Image
Secure
Ndriçues i jashtëm Eglo. Modeli 97147 pjesë e koleksionit Caldiero
Ndriçues statik tokësor me dizajn të thjeshtë dhe elegant.
Një zgjidhje e shkëlqyer për ndriçimin e jashtëm të kopshtit, oborrit në shtëpinë, hotelin dhe restorantin tuaj. Me material cilësor çeliku në ngjyrë të zezë me konturë të bardhë.
Ndriçimi LED.

Përmasat
Lartësia (në mm) 965
Gjerësia (në mm) 140
Gjatësia (në mm) 240
Diametri i bazës (në mm) 140
 
Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtje ndaj lagështirës): IP44
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X10W 
Ndriçues i jashtëm Eglo. Modeli 97147 pjesë e koleksionit Caldiero Ndriçues statik tokësor me dizajn të thjeshtë dhe elegant. Një zgjidhje e shkëlqyer për ndriçimin e jashtëm të kopshtit, oborrit në shtëpinë, hotelin dhe restorantin tuaj. Me material cilësor çeliku në ngjyrë të zezë me konturë të bardhë. Ndriçimi LED.

Përmasat Lartësia (në mm) 965 Gjerësia (në mm) 140 Gjatësia (në mm) 240 Diametri i bazës (në mm) 140
 
Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtje ndaj lagështirës): IP44
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X10W