Ndriçues i varur Eglo 96964 Sotos
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by , written on May 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
-39%
Ndriçues i varur Eglo 96964 Sotos
Ndriçues i varur Eglo 96964 Sotos
Ndriçues i varur Eglo 96964 Sotos

Ndriçues i varur Eglo 96964 Sotos

Available:Në gjëndje
14,900 Lek 24,500 Lek
Image
Secure
Ndricues i varur nga Eglo. Modeli 96964, pjesë e linjës Sotos.
Kjo pajisje ndriçimi shton një stil retro dhe vintage në çdo dhomë, me dizajnin e tij unik.
Ndiçuesi ka formën e një kafazi prej druri me dy ngjyra, panje dhe të bardhë, brenda të cilit vendoset llamba.
Pjesa e tjetë e ndriçuesit është prej çeliku, material cilësor.
Lloji i ndriçuesit E27 

Përmasat:
Lartësia (në mm): 2000
Diametri (në mm): 700
 
Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri I llambave dhe fuqia 1X60W (nuk përfshihet në paketim)
Ndricues i varur nga Eglo. Modeli 96964, pjesë e linjës Sotos. Kjo pajisje ndriçimi shton një stil retro dhe vintage në çdo dhomë, me dizajnin e tij unik. Ndiçuesi ka formën e një kafazi prej druri me dy ngjyra, panje dhe të bardhë, brenda të cilit vendoset llamba. Pjesa e tjetë e ndriçuesit është prej çeliku, material cilësor.
Lloji i ndriçuesit E27 
Përmasat: Lartësia (në mm): 2000 Diametri (në mm): 700   Informacione teknike: Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 1 Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz Numri I llambave dhe fuqia 1X60W (nuk përfshihet në paketim)