Ndriçues i varur Eglo 96866 Tarandell
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i varur Eglo 96866 Tarandell

Available:Në gjëndje
27,000 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 96866, pjesë e koleksionit Tarandell.
Ndriçues modern i krijuar me një dizanj elegant, shumë të bukur dhe mjaftë të thjeshtë.
I përshtatshëm në ndriçimin dhe dekorimin e ambienteve të brendshme të shtëpisë suaj dhe jo vetëm. I bërë për të tërhequr vëmendje dhe për ti dhënë vendit një pamje unike me ndriçim ideal. 
Ndriçoni dhe zbukuroni ambientin tuaj të brendshëm me ndriçuesit më të mirë nga "Eglo"
Materiali alumin/çelik në ngjyrë kromi dhe kontura plastike në ngjyrë gri të hapur.
Lloji i ndriçuesit LED 3000K (i bardhë i ngrohtë)

Përmasat:
Lartësia (në mm) 1100
Gjerësia (në mm) 60
Gjatësia (në mm) 1180
Lartësia min. (in mm) 930
Lartësia max. (in mm) 1620

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Voltazhi 220-240V 50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 2X12.5W
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 96866, pjesë e koleksionit Tarandell. Ndriçues modern i krijuar me një dizanj elegant, shumë të bukur dhe mjaftë të thjeshtë.
I përshtatshëm në ndriçimin dhe dekorimin e ambienteve të brendshme të shtëpisë suaj dhe jo vetëm. I bërë për të tërhequr vëmendje dhe për ti dhënë vendit një pamje unike me ndriçim ideal. 
Ndriçoni dhe zbukuroni ambientin tuaj të brendshëm me ndriçuesit më të mirë nga "Eglo"
Materiali alumin/çelik në ngjyrë kromi dhe kontura plastike në ngjyrë gri të hapur.
Lloji i ndriçuesit LED 3000K (i bardhë i ngrohtë)

Përmasat: Lartësia (në mm) 1100 Gjerësia (në mm) 60 Gjatësia (në mm) 1180 Lartësia min. (in mm) 930 Lartësia max. (in mm) 1620
Informacione teknike: Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 2 Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz Voltazhi 220-240V 50/60Hz Numri i llambave dhe fuqia: 2X12.5W