Ndriçues i varur Eglo 96211 Tindori
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products
-64%
Ndriçues i varur Eglo 96211 Tindori
Ndriçues i varur Eglo 96211 Tindori
Ndriçues i varur Eglo 96211 Tindori

Ndriçues i varur Eglo 96211 Tindori

Available:Në gjëndje
4,600 Lek 13,000 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur Eglo 96211 Tindori
 • Ndriçues i varur Eglo 96211 pjesë e koleksionit Tindori.
 • Ndriçues i krijuar me stil retro Vintage me një pamje të veçantë, të thjeshtë dhe shumë të bukur në formën e një kafazi.
 • I përshtatshëm në ndriçimin dhe dekorimin e ambienteve të brendshme të shtëpisë suaj si në sallon kzhinë apo dhe në zyrë.
 • Ndriçues i varur Eglo 96211 Tindori ndriçoni dhe zbukuroni ambientin tuaj të brendshëm me ndriçuesit më të mirë nga "Eglo".
 • Materiali çelik në ngjyrë gri të hapur dhe kontura prej druri në ngjyrë të bardhë dhe llambën  sferike qelq në ngjyrë të bardhë.
 • Lloji i ndriçuesit E27.

Përmasat:
 • Lartësia (në mm): 1100
 • Diametri (në mm): 255
 • Pesha 2,35 Kilogram
 
Informacione teknike:
 • Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
 • Klasa e sigurisë 1
 • Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
 • Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
 • Numri I llambave dhe fuqia 1X60W
Ndriçues i varur Eglo 96211 Tindori
 • Ndriçues i varur Eglo 96211 pjesë e koleksionit Tindori.
 • Ndriçues i krijuar me stil retro Vintage me një pamje të veçantë, të thjeshtë dhe shumë të bukur në formën e një kafazi.
 • I përshtatshëm në ndriçimin dhe dekorimin e ambienteve të brendshme të shtëpisë suaj si në sallon kzhinë apo dhe në zyrë.
 • Ndriçues i varur Eglo 96211 Tindori ndriçoni dhe zbukuroni ambientin tuaj të brendshëm me ndriçuesit më të mirë nga "Eglo".
 • Materiali çelik në ngjyrë gri të hapur dhe kontura prej druri në ngjyrë të bardhë dhe llambën  sferike qelq në ngjyrë të bardhë.
 • Lloji i ndriçuesit E27.

Përmasat:
 • Lartësia (në mm): 1100
 • Diametri (në mm): 255
 • Pesha 2,35 Kilogram
  Informacione teknike:
 • Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
 • Klasa e sigurisë 1
 • Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
 • Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
 • Numri I llambave dhe fuqia 1X60W