Ndriçues i varur Eglo 95385 Obregon
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by , written on May 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP

Ndriçues i varur Eglo 95385 Obregon

Available:Në gjëndje
9,000 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 95385, pjesë e linjës Obregon.
Ndriçuesi ka një pamje elegante dhe moderne me nuancën e saj, formën unike dhe detajet e ngjyrë lisi.
Është prodhuar nga çeliku me cilësi të lartë, ngjyrë kafe.
Lloji i ndriçuesit E27

Përmasat:
Lartësia (në mm) 1100
Diametri (në mm) 350

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X60W (nuk përfshihet në paketim)
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 95385, pjesë e linjës Obregon. Ndriçuesi ka një pamje elegante dhe moderne me nuancën e saj, formën unike dhe detajet e ngjyrë lisi. Është prodhuar nga çeliku me cilësi të lartë, ngjyrë kafe. Lloji i ndriçuesit E27
Përmasat: Lartësia (në mm) 1100 Diametri (në mm) 350
Informacione teknike: Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 2 Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz Numri i llambave dhe fuqia: 1X60W (nuk përfshihet në paketim)