Ndriçues i jashtëm Eglo 94843 Hilburn
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i jashtëm Eglo 94843 Hilburn

Available:Në gjëndje
5,300 Lek
Image
Secure
Ndriçues i jashtëm Eglo. Modeli 94843 pjesë e koleksionit Hilburn
Ndriçues mural me një dizajn klasik mjaftë të bukur dhe të thjeshtë
I përshtatshëm për ambientet e jashtme 
Materiali alumin dhe xham, në ngjyrë të zezë.
Lloji i ndriçuesit E27
 
Përmasat
Lartësia (në mm): 280
Gjatësia (në mm): 200
Pjesa e zgjatur (në mm): 200
 
Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP44
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X60W
Ndriçues i jashtëm Eglo. Modeli 94843 pjesë e koleksionit Hilburn Ndriçues mural me një dizajn klasik mjaftë të bukur dhe të thjeshtë I përshtatshëm për ambientet e jashtme  Materiali alumin dhe xham, në ngjyrë të zezë. Lloji i ndriçuesit E27   Përmasat Lartësia (në mm): 280 Gjatësia (në mm): 200 Pjesa e zgjatur (në mm): 200  
Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP44
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X60W