Ndricues Eglo 94138


Cmimi:
Sale priceLek 5,900

Përshkrimi i produktit

Llambë muri fasadë me stil elegant dhe modern, e bërë nga trupi metalik drejtkëndor në ngjyrë antracit dhe difuzor plastik oval të bardhë me elemente dekorative. Zgjidhje perfekte për ndriçimin dekorativ të kopshtit dhe fasadës tuaj.

Gjatësia: 180 mm,
Lartësia: 250 mm,
Distanca në mur: 115 mm


You may also like

Recently viewed