Ndriçues i jashtëm Eglo 93994
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by , written on May 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP

Ndriçues i jashtëm Eglo 93994

Available:Në gjëndje
6,000 Lek
Image
Secure
Ndriçues mural Eglo. Modeli 93994
Forma interesante, shpërndarja efektive e dritës e bëjnë ndriçuesin të veçantë me pamjen dhe funksionalitetin e saj.
I përshtatshëm për ambiente të jashtme.
Materiali çelik.
Lloji i ndriçuesit LED

Përmasat:
Lartësia (në mm) 210
Gjatësia (në mm) 140 
Pjesa e zgjatur (në mm) 75
Numri i llambave dhe fuqia: 2X2.5W
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP44
Ndriçues mural Eglo. Modeli 93994 Forma interesante, shpërndarja efektive e dritës e bëjnë ndriçuesin të veçantë me pamjen dhe funksionalitetin e saj. I përshtatshëm për ambiente të jashtme. Materiali çelik. Lloji i ndriçuesit LED
Përmasat: Lartësia (në mm) 210 Gjatësia (në mm) 140  Pjesa e zgjatur (në mm) 75 Numri i llambave dhe fuqia: 2X2.5W Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP44