Ndriçues i varur Eglo 93946 Toneria
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i varur Eglo 93946 Toneria

Available:Në gjëndje
163,000 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 93946 Toneria. Një ndriçues fantastik me një pamje të mrekullueshme. I formuar nga material cilësor çeliku dhe me pjesë të pastra kristalore ky ndriçues fiton një pamje tepër të bukur dhe unike të përshtatshëm për të dekoruar ambientet e brendshme të shtëpive. Një tërheqës i mrekullueshëm vëmendjesh.

Përmasat
Lartësia (në mm) 1500
Gjerësia (në mm) 670
Gjatësia (në mm) 900

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështisë) IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 12V
Fuqia1 35,7W
Fuqia2 20,4W
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 93946 Toneria. Një ndriçues fantastik me një pamje të mrekullueshme. I formuar nga material cilësor çeliku dhe me pjesë të pastra kristalore ky ndriçues fiton një pamje tepër të bukur dhe unike të përshtatshëm për të dekoruar ambientet e brendshme të shtëpive. Një tërheqës i mrekullueshëm vëmendjesh.

Përmasat
Lartësia (në mm) 1500
Gjerësia (në mm) 670
Gjatësia (në mm) 900

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështisë) IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 12V
Fuqia1 35,7W
Fuqia2 20,4W