Ndriçues i varur Eglo 93663 Pianopoli
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i varur Eglo 93663 Pianopoli

Available:Në gjëndje
58,000 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 93663 pjesë e  Pianopoli. Ky është një llambadar mahnitës me driçim LED nga Pianopoli që është pjesë e koleksionit Stars of Light.  Si vetë koleksioni ky ndriçues paraqet klasin të bukurën dhe elegancën gjë që e bën ideal për të dekoruar ambientet e brendshme të shtëpive tuaja. Ndriçuesi ka një fund të kromuar të lëmuar me copa qelqi dhee kristali duke krijuar një pamje elegante dhe bashkëkohore.

Përmasat
Lartësia (në mm) 1100
Gjerësia (në mm) 100
Gjatësia (në mm) 870

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështisë) IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 12V
Numri i llambave dhe fuqia 10X2,5W


Ndriçues i varur Eglo. Modeli 93663 pjesë e  Pianopoli. Ky është një llambadar mahnitës me driçim LED nga Pianopoli që është pjesë e koleksionit Stars of Light.  Si vetë koleksioni ky ndriçues paraqet klasin të bukurën dhe elegancën gjë që e bën ideal për të dekoruar ambientet e brendshme të shtëpive tuaja. Ndriçuesi ka një fund të kromuar të lëmuar me copa qelqi dhee kristali duke krijuar një pamje elegante dhe bashkëkohore.

Përmasat
Lartësia (në mm) 1100
Gjerësia (në mm) 100
Gjatësia (në mm) 870

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështisë) IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 12V
Numri i llambave dhe fuqia 10X2,5W