Ndricues Eglo 93662


Cmimi:
Sale priceLek 70,900

Përshkrimi i produktit

Kjo është një varëse mahnitëse LED nga diapazoni Pianopoli që është pjesë e koleksionit Stars of Light. Kjo pajisje ka një fund kromuar të lëmuar me copa qelqi kristali duke krijuar një pamje elegante dhe bashkëkohore.

Lartësia: 110cm
Diametri: 50cm

You may also like

Recently viewed