Ndriçues i varur Eglo 93467 Montefio
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by , written on May 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP

Ndriçues i varur Eglo 93467 Montefio

Available:Out of Stock
9,900 Lek 43,100 Lek
Secure
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 93467, pjesë e linjës Montefio
Një dizajn i thjeshtë dhe modern me 3 llamba për ndriçim.
Elegante e bërë me bazë çelik inoks dhe qelq, me ngjyre nikeli dhe të bardhë.
I përshtatshëm për ambiente të ndryshme të brendshme.
Me ndriçim LED të ngrohtë, 3000K
 
Permasat:
Lartësia (në mm) 1100
Height min. (in mm) 880
Height max. (in mm) 1300
Diametri (në mm) 420
Lartësia e kanopit (në mm) 40
Diametri i kanopes (në mm) 350

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 12V
Voltage 100-240V
U out 12V
I out 1600mA Hz 100Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 3X6W

Ndriçues i varur Eglo. Modeli 93467, pjesë e linjës Montefio Një dizajn i thjeshtë dhe modern me 3 llamba për ndriçim. Elegante e bërë me bazë çelik inoks dhe qelq, me ngjyre nikeli dhe të bardhë. I përshtatshëm për ambiente të ndryshme të brendshme. Me ndriçim LED të ngrohtë, 3000K
  Permasat: Lartësia (në mm) 1100 Height min. (in mm) 880 Height max. (in mm) 1300 Diametri (në mm) 420 Lartësia e kanopit (në mm) 40 Diametri i kanopes (në mm) 350

Informacione teknike: Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20 Klasa e sigurisë 2 Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz Tensioni i punës 12V Voltage 100-240V U out 12V I out 1600mA Hz 100Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 3X6W