Ndriçues Statik Komodine Eglo 9228 Basic
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues Statik Komodine Eglo 9228 Basic

Available:Out of Stock
1,210 Lek
Secure
Ndriçues Statik Komodine Eglo. Modeli 9228, pjesë e koleksionit BASIC.
Ndriçues me pamje minimaliste dhe elegante
Eshtë një model bazik me ngjyrë të zezë.
Ky model përshtatet me ambientet e brëndshme si dhomë gjumi, dhomë studimi, etj.
Materiali cilësor i çelikut dhe plastikë në ngjyrë të zezë
Lloji i ndriçuesit është E27.

Përmasat:
Lartësia (në mm) 300
Diametri i bazës (në mm) 125

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë: 2
Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz 
Numri I llambave dhe fuqia: 1X40W

Ndriçues Statik Komodine Eglo. Modeli 9228, pjesë e koleksionit BASIC. Ndriçues me pamje minimaliste dhe elegante Eshtë një model bazik me ngjyrë të zezë. Ky model përshtatet me ambientet e brëndshme si dhomë gjumi, dhomë studimi, etj.
Materiali cilësor i çelikut dhe plastikë në ngjyrë të zezë
Lloji i ndriçuesit është E27.

Përmasat: Lartësia (në mm) 300
Diametri i bazës (në mm) 125

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë: 2 Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz  Numri I llambave dhe fuqia: 1X40W