Ndriçues i varur Eglo 86815 Optica
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by , written on May 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP

Ndriçues i varur Eglo 86815 Optica

Available:Në gjëndje
17,000 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 86815, pjesë e linjës Optica.
Me një dizajn modern, të thjeshtë dhe funksional duke u përshtatur me çdo ambient të brendshëm si shtëpi, hotele, resorte etj.
Koka e ndriçuesit prej xhami të bardhë akulli, i jep një hije elegante ndriçuesit.
Materiali çelik me ngjyrë nikeli dhe të bardhë.
Lloji i ndriçuesit E27

Përmasat:
Lartësia (në mm) 1100
Diametri (në mm) 445
Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri I llambave dhe fuqia 2X60W (nuk përfshihen në paketim)
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 86815, pjesë e linjës Optica. Me një dizajn modern, të thjeshtë dhe funksional duke u përshtatur me çdo ambient të brendshëm si shtëpi, hotele, resorte etj. Koka e ndriçuesit prej xhami të bardhë akulli, i jep një hije elegante ndriçuesit. Materiali çelik me ngjyrë nikeli dhe të bardhë. Lloji i ndriçuesit E27
Përmasat: Lartësia (në mm) 1100 Diametri (në mm) 445 Informacione teknike: Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 1 Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz Numri I llambave dhe fuqia 2X60W (nuk përfshihen në paketim)