Ndriçues spot Eglo 62358 Tiberio
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues spot Eglo 62358 Tiberio

Available:Në gjëndje
1,150 Lek
Image
Secure

Ndriçues spot Eglo. Modeli 62358 pjesë e koleksionit Tiberio
I krijuar për ambientet e brendshme me një ndriçim mjaftë cilësor.
I thjeshtë dhe i bukur me një dizajn modern.
Materiali gips në ngjyrë të bardhë
Ndriçimi GU10-LED

Përmasat
Lartësia (në mm) 30
Diametri (në mm) 100
Thellësia e instalimit (në mm) 100
Ndërprerja (në mm) 100

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia 1X6W

Ndriçues spot Eglo. Modeli 62358 pjesë e koleksionit Tiberio
I krijuar për ambientet e brendshme me një ndriçim mjaftë cilësor.
I thjeshtë dhe i bukur me një dizajn modern.
Materiali gips në ngjyrë të bardhë
Ndriçimi GU10-LED

Përmasat
Lartësia (në mm) 30
Diametri (në mm) 100
Thellësia e instalimit (në mm) 100
Ndërprerja (në mm) 100

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia 1X6W