Ndriçues i varur Eglo 49778 Avoltri 1
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by , written on May 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP

Ndriçues i varur Eglo 49778 Avoltri 1

Available:Në gjëndje
3,500 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 49778, pjesë e linjës Avoltri 1.
Ndriçuesi Avoltri 1, 49778, do të sigurojë ndriçim të hapësirës suaj, me cilësi të lartë.
Ky ndriçues është i përshtatshëm për çdo shtëpi të një stili modern.
Materiali çelik dhe xham, me ngjyrë të zezë transparente.
Lloji i ndriçuesit E27

Përmasat:
Lartësia (në mm) 1100
Diametri (në mm) 100

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20 
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri I llambave dhe fuqia 1X60W (nuk përfshihet në paketim)
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 49778, pjesë e linjës Avoltri 1. Ndriçuesi Avoltri 1, 49778, do të sigurojë ndriçim të hapësirës suaj, me cilësi të lartë. Ky ndriçues është i përshtatshëm për çdo shtëpi të një stili modern. Materiali çelik dhe xham, me ngjyrë të zezë transparente. Lloji i ndriçuesit E27
Përmasat: Lartësia (në mm) 1100 Diametri (në mm) 100
Informacione teknike: Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20  Klasa e sigurisë 2 Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz Numri I llambave dhe fuqia 1X60W (nuk përfshihet në paketim)