Ndricues Eglo 49389

KURSE Lek 3,000

Cmimi:
Sale priceLek 3,600 Regular priceLek 6,600

Përshkrimi i produktit

 INFORMACION TEKNIK
Shkalla e mbrojtjes: IP20
Klasa e mbrojtjes: 1
Tensioni i rrjetit: 220-240 V, 50 / 60 Hz
Tensioni i funksionimit: 220-240 V, 50 / 60 Hz
Fuqia Maksimale (1):

1X60W

 

 MATERIALI DHE NGJYRA
Materiali i mbylljes: çeliku
Ngjyra e mbylljes: argjend-antike

You may also like

Recently viewed