Ndriçues i varur Eglo 43636 Boyle
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by , written on May 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP

Ndriçues i varur Eglo 43636 Boyle

Available:Në gjëndje
24,900 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 43636, pjesë e linjës Boyle.
Stil i pagabueshëm skandinav që dallohet nga thjeshtësia, duke ofruar modernizëm në shtëpitë tuaja, hotele, bujtina etj.
Ndriçuesi kombinon në mënyrë harmonike materialet - çelik i zi me drurin kaf
Pjesa e kokave të ndriçuesit është plastikë.
Lloji i ndriçuesit E27
 
Përmasat:
Gjatësia e artikullit (në mm): 780
Gjerësia e artikullit (në mm): 170
Lartësia e artikullit (në mm): 1100
Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia 3X10W (nuk përfshihen në paketim)
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 43636, pjesë e linjës Boyle. Stil i pagabueshëm skandinav që dallohet nga thjeshtësia, duke ofruar modernizëm në shtëpitë tuaja, hotele, bujtina etj. Ndriçuesi kombinon në mënyrë harmonike materialet - çelik i zi me drurin kaf Pjesa e kokave të ndriçuesit është plastikë. Lloji i ndriçuesit E27   Përmasat: Gjatësia e artikullit (në mm): 780
Gjerësia e artikullit (në mm): 170
Lartësia e artikullit (në mm): 1100
Informacione teknike: Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20 Klasa e sigurisë 2 Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz Numri i llambave dhe fuqia 3X10W (nuk përfshihen në paketim)