Ndriçues i varur Eglo 43462 Basildo
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by , written on May 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP

Ndriçues i varur Eglo 43462 Basildo

Available:Në gjëndje
17,200 Lek
Image
Secure
Ndricues i varur Eglo. Modeli 43463, pjesë e linjës Basildo.
Ndricuesi ka një stil vintage që dallohet nga thjeshtësia.
Eshtë I përshtatshëm për mabiente të ndryshmë të brenshme.
Në të kombinohen në mënyrë harmonike materialet - celik i zi me dru kaf
Lloji i ndriçuesit E27
Përmasat:
Lartësia (në mm) 1100
Gjerësia (në mm) 160
Gjatësia (në mm) 780

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20 
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri I llambave dhe fuqia 4X40W (nuk përfshihen në paketim)
Ndricues i varur Eglo. Modeli 43463, pjesë e linjës Basildo. Ndricuesi ka një stil vintage që dallohet nga thjeshtësia. Eshtë I përshtatshëm për mabiente të ndryshmë të brenshme. Në të kombinohen në mënyrë harmonike materialet - celik i zi me dru kaf Lloji i ndriçuesit E27 Përmasat: Lartësia (në mm) 1100 Gjerësia (në mm) 160 Gjatësia (në mm) 780
Informacione teknike: Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20  Klasa e sigurisë 1 Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz Numri I llambave dhe fuqia 4X40W (nuk përfshihen në paketim)