Ndriçues i varur Eglo 43306 Pompeya
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i varur Eglo 43306 Pompeya

Available:Në gjëndje
17,900 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 43306 Pompeya. Një ndriçues i dyfishtë për ju nga koleksioni i Eglos Pompeya. Ideali për ti dhënë salloneve tuaja një pamje unike të mrekullueshme plot shije. Me material cilesor çeliku i cili vjen në ngjyrë të zezë. Mos prisni por bëjeni tuajin këtë ndriçues.

Përmasat
Lartësia (në mm) 1100
Gjerësia (në mm) 360
Gjatësia (në mm) 1390

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështisë) IP20 
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz max.
Numri i llambave dhe fuqia 2X60W
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 43306 Pompeya. Një ndriçues i dyfishtë për ju nga koleksioni i Eglos Pompeya. Ideali për ti dhënë salloneve tuaja një pamje unike të mrekullueshme plot shije. Me material cilesor çeliku i cili vjen në ngjyrë të zezë. Mos prisni por bëjeni tuajin këtë ndriçues.

Përmasat
Lartësia (në mm) 1100
Gjerësia (në mm) 360
Gjatësia (në mm) 1390

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështisë) IP20 
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz max.
Numri i llambave dhe fuqia 2X60W