Ndricues Eglo 43233


Cmimi:
Sale priceLek 22,900

Përshkrimi i produktit

Ky ndriçues varës i serisë CAPOSILE 1 është bërë prej druri dhe çeliku, si dhe tekstili dhe liri me ngjyrë gri dhe ndriçon dhomat tuaja me një ndriçues E14. Seria CAPOSILE 1 kombinon antikën me stilin modern dhe për këtë arsye është e garantuar të jetë një pikë kryesore në dhomat tuaja. Përveç kësaj, ndriçuesi siguron dritë të këndshme dhe krijon një atmosferë të shkëlqyeshme.

Lartësia: 1100 mm
Diametri: 715 mm

You may also like

Recently viewed