Ndriçues i varur Eglo 39765 Tamaresco
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by , written on May 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP

Ndriçues i varur Eglo 39765 Tamaresco

Available:Në gjëndje
15,900 Lek
Image
Secure
Ndricues i varur Eglo. Modeli 39765, pjesë e linjës Tamaresco.
Dizajn i thjeshtë, elegant dhe modern.
I përshtatshëm për ambiente të ndryshme të brendshme.
Materiali celik dhe koka e ndricuesit e bradhë me gold.
Ndricimi E27
 
Përmasat:
Lartësia (në mm): 1500
Diametri (në mm): 380

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë: 2
Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës: 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X40W (Llampa nuk përfshihet në paketim)

Ndricues i varur Eglo. Modeli 39765, pjesë e linjës Tamaresco.
Dizajn i thjeshtë, elegant dhe modern. I përshtatshëm për ambiente të ndryshme të brendshme. Materiali celik dhe koka e ndricuesit e bradhë me gold. Ndricimi E27   Përmasat: Lartësia (në mm): 1500 Diametri (në mm): 380
Informacione teknike: Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20 Klasa e sigurisë: 2 Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz Tensioni i punës: 220-240V,50/60Hz Numri i llambave dhe fuqia: 1X40W (Llampa nuk përfshihet në paketim)