Ndricues i varur Eglo 39754 Skoura
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndricues i varur Eglo 39754 Skoura

Available:Në gjëndje
21,000 Lek
Image
Secure

Ndricues i varur Eglo. Modeli 39754 pjesë e koleksionit Skoura.
Si ndiçuesit e tjerë të këtij koleksioni dhe ky ndriçues nuk bën përjashtim për bukurinë veçantinë dhe dizajnit elegant që përfaqon. 
Një ndriçues i bukur modern dhe teper elegant që të bën për vete me dizajnin e tij.
I përshtatshëm në ndriçimin dhe dekorimin e ambienteve të brendshme të shtëpisë suaj dhe jo vetëm.
i krijuar për të tërhequr vëmendje dhe për të lënë mbresë.
Dizanji i veçantë në formë sferike me copëza kristalesh i jep një pamje unike, të bukur e moderne shtëpise suaj.
Ndriçoni dhe zbukuroni ambientin tuaj të brendshëm me ndriçuesit më të mirë nga "Eglo"
Materiali cilësor dhe rezistent i çelikut në ngjyrat të zezë dhe bronz.
Lloji i ndriçuesit E27

Përmasat
Lartësia (në mm) 1500
Diametri (në mm) 300

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështisë) IP20
Klasa e sigurisë 2 
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X60W

Ndricues i varur Eglo. Modeli 39754 pjesë e koleksionit Skoura.
Si ndiçuesit e tjerë të këtij koleksioni dhe ky ndriçues nuk bën përjashtim për bukurinë veçantinë dhe dizajnit elegant që përfaqon. 
Një ndriçues i bukur modern dhe teper elegant që të bën për vete me dizajnin e tij.
I përshtatshëm në ndriçimin dhe dekorimin e ambienteve të brendshme të shtëpisë suaj dhe jo vetëm.
i krijuar për të tërhequr vëmendje dhe për të lënë mbresë.
Dizanji i veçantë në formë sferike me copëza kristalesh i jep një pamje unike, të bukur e moderne shtëpise suaj.
Ndriçoni dhe zbukuroni ambientin tuaj të brendshëm me ndriçuesit më të mirë nga "Eglo"
Materiali cilësor dhe rezistent i çelikut në ngjyrat të zezë dhe bronz.
Lloji i ndriçuesit E27

Përmasat
Lartësia (në mm) 1500
Diametri (në mm) 300

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështisë) IP20
Klasa e sigurisë 2 
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X60W