Ndriçues i varur Eglo 39591 Salvezinas
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i varur Eglo 39591 Salvezinas

Available:Në gjëndje
13,500 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 39591 pjesë e koleksionit Salvezinas. Një ndriçues modern i bërë në mënyrë të tillë që tju japi një ndjesi qetësie dhe relaksimi. Në formë sferike dhe i rrethuar nga shufrat e çelikut të jep iden e një ylli në qiell të hapur. Ideal për tu vendosur në sallon, dhomë gjumi apo dhe në zyrë. Me material rezistent çeliku në ngjyrë të zezë.

Përmasat
Lartësia (në mm) 1100
Gjerësia (në mm) 520
Gjatësia (në mm) 520

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështisë) IP20
Klasa e sigurisë  1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia 1X25W
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 39591 pjesë e koleksionit Salvezinas. Një ndriçues modern i bërë në mënyrë të tillë që tju japi një ndjesi qetësie dhe relaksimi. Në formë sferike dhe i rrethuar nga shufrat e çelikut të jep iden e një ylli në qiell të hapur. Ideal për tu vendosur në sallon, dhomë gjumi apo dhe në zyrë. Me material rezistent çeliku në ngjyrë të zezë.

Përmasat
Lartësia (në mm) 1100
Gjerësia (në mm) 520
Gjatësia (në mm) 520

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështisë) IP20
Klasa e sigurisë  1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia 1X25W