Ndriçues i varur Eglo 39509 Spiracus
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by , written on May 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP

Ndriçues i varur Eglo 39509 Spiracus

Available:Në gjëndje
89,900 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 39509, pjesë e linjës Spiracus.
Një ndriçues elegant dhe modern. Ngjyra e vecantë kafe transparente e bën edhe më të bukur këtë ndriçues.
I përshtatshëm për ambiente të ndryshme të brendshme.
Lloji i ndriçuesit E27

Permasat:
Lartësia e artikullit (në mm) 1500
Diametri i artikullit (në mm) 615

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 10X60W (llampa nuk përfshihet në paketim)
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 39509, pjesë e linjës Spiracus. Një ndriçues elegant dhe modern. Ngjyra e vecantë kafe transparente e bën edhe më të bukur këtë ndriçues. I përshtatshëm për ambiente të ndryshme të brendshme.
Lloji i ndriçuesit E27
Permasat:
Lartësia e artikullit (në mm) 1500
Diametri i artikullit (në mm) 615

Informacione teknike: Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20 Klasa e sigurisë 1 Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz Numri i llambave dhe fuqia: 10X60W (llampa nuk përfshihet në paketim)