Ndriçues i varur Eglo 39327 Santiga
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products
-80%
Ndriçues i varur Eglo 39327 Santiga
Ndriçues i varur Eglo 39327 Santiga
Ndriçues i varur Eglo 39327 Santiga

Ndriçues i varur Eglo 39327 Santiga

Available:Në gjëndje
9,900 Lek 49,900 Lek
Image
Secure

Ndriçues i varur Eglo. Modeli 39327 Santiga. Një ndriçues i thjeshtë me material cilësor çeliku në ngjyrë gri si të hirit dhe i formuar nga bashkim i dhjetë llambave te varura në mënyrë të tillë që të ndriçojë të gjithë ambientin. I përshtashëm për në dhomën e ngrënies apo sallon.

Përmasat
Lartësia (në mm) 1100
|Gjerësia (në mm) 415
Gjatësia (në mm) 1350

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështisë) IP20
Klasa e mbrojtjes: 2
Tensioni kryesor: 220-240V, 50 / 60Hz
Numri i llambave dhe fuqia 20X3,2W
burimet : LED

Ndriçues i varur Eglo. Modeli 39327 Santiga. Një ndriçues i thjeshtë me material cilësor çeliku në ngjyrë gri si të hirit dhe i formuar nga bashkim i dhjetë llambave te varura në mënyrë të tillë që të ndriçojë të gjithë ambientin. I përshtashëm për në dhomën e ngrënies apo sallon.

Përmasat
Lartësia (në mm) 1100
|Gjerësia (në mm) 415
Gjatësia (në mm) 1350

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështisë) IP20
Klasa e mbrojtjes: 2
Tensioni kryesor: 220-240V, 50 / 60Hz
Numri i llambave dhe fuqia 20X3,2W
burimet : LED