Ndriçues i varur Eglo 39326 Santiga
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
-83%
Ndriçues i varur Eglo 39326 Santiga
Ndriçues i varur Eglo 39326 Santiga
Ndriçues i varur Eglo 39326 Santiga

Ndriçues i varur Eglo 39326 Santiga

Available:Out of Stock
5,900 Lek 35,000 Lek
Secure
Ndriçues i varur Eglo 39326 Santiga
 • Ndriçues i varur Eglo 39326 Santiga, pjesë e koleksionit Santiga
 • Ky ndriçues bënë pjesë ne modelet moderne të kolesioneve tona.
 • Një ndiçues i veçantë në llojin e tij që bie në sy.
 • Me një dizajn unik, të thjeshtë por shumë të bukur. 
 • Ndriçues i varur Eglo 39326 Santiga i pershtatshëm dhe mjaftë i mirë në ndriçimin dhe dekorimin e ambienteve të brendshme të shtëpisë suaj dhe jo vetëm.
 • Ndriçoni dhe zbukuroni ambientin tuaj të brendshëm me ndriçuesit më të mirë nga ndriçues i varur Eglo 39326 Santiga.
 • Materiali alumin dhe plastikë, në ngjyrë argjend dhe të bardhë.  
 • Lloji i ndriçuesit LED (i bardhë i ngrohtë).

Përmasat:
 • Lartësia (në mm) 1100
 • Diametri (në mm) 720
 • Pesha 2,78 Kilogram

Informacione teknike:
 • Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20 
 • Klasa e sigurisë 2
 • Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
 • Tensioni i punës 12V
 • Voltage 220-240V 50/60Hz
 • U out 24-40V
 • I out 500mA Hz 100Hz
 • Numri I llambave dhe fuqia 12X3.2W 
Ndriçues i varur Eglo 39326 Santiga
 • Ndriçues i varur Eglo 39326 Santiga, pjesë e koleksionit Santiga
 • Ky ndriçues bënë pjesë ne modelet moderne të kolesioneve tona.
 • Një ndiçues i veçantë në llojin e tij që bie në sy.
 • Me një dizajn unik, të thjeshtë por shumë të bukur. 
 • Ndriçues i varur Eglo 39326 Santiga i pershtatshëm dhe mjaftë i mirë në ndriçimin dhe dekorimin e ambienteve të brendshme të shtëpisë suaj dhe jo vetëm.
 • Ndriçoni dhe zbukuroni ambientin tuaj të brendshëm me ndriçuesit më të mirë nga ndriçues i varur Eglo 39326 Santiga.
 • Materiali alumin dhe plastikë, në ngjyrë argjend dhe të bardhë.  
 • Lloji i ndriçuesit LED (i bardhë i ngrohtë).

Përmasat:
 • Lartësia (në mm) 1100
 • Diametri (në mm) 720
 • Pesha 2,78 Kilogram

Informacione teknike:
 • Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20 
 • Klasa e sigurisë 2
 • Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
 • Tensioni i punës 12V
 • Voltage 220-240V 50/60Hz
 • U out 24-40V
 • I out 500mA Hz 100Hz
 • Numri I llambave dhe fuqia 12X3.2W