Ndriçues i varur Eglo 39293 Marghera
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products
-64%
Ndriçues i varur Eglo 39294 Marghera
Ndriçues i varur Eglo 39294 Marghera
Ndriçues i varur Eglo 39294 Marghera

Ndriçues i varur Eglo 39293 Marghera

Available:Në gjëndje
7,900 Lek 22,000 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 39293, pjesë e linjës Marghera.
Një dizajn i thjeshtë dhe klasik që shkon paralelisht me funksionalitetin e ndriçuesit.
Do të jetë perfekte për ndricimin e ambienteve të brendshme.
Koka e ndriçuesit është alumin dhe plastikë.
Lloji i ndriçuesit E27, me 2 ndriçues LED. Me ndriçim të ngrohtë 3000K dhe lumen 2500

Përmasat:
Lartësia (ne mm): 1500
Diametri (në mm): 445

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Shkalla e sigurisë IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
max. Wat (1) 1X12,8W
max. Wat 1X21,3W
Voltage 220-240V 50/60Hz
U out 34-51,5V
I out 700mA Hz 100Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X8.5W : 1X19.2W
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 39293, pjesë e linjës Marghera. Një dizajn i thjeshtë dhe klasik që shkon paralelisht me funksionalitetin e ndriçuesit. Do të jetë perfekte për ndricimin e ambienteve të brendshme. Koka e ndriçuesit është alumin dhe plastikë. Lloji i ndriçuesit E27, me 2 ndriçues LED. Me ndriçim të ngrohtë 3000K dhe lumen 2500
Përmasat: Lartësia (ne mm): 1500 Diametri (në mm): 445

Informacione teknike: Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20 Shkalla e sigurisë IP20 Klasa e sigurisë 2 Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz max. Wat (1) 1X12,8W max. Wat 1X21,3W Voltage 220-240V 50/60Hz U out 34-51,5V I out 700mA Hz 100Hz Numri i llambave dhe fuqia: 1X8.5W : 1X19.2W