Ndricues Eglo 39287


Cmimi:
Sale priceLek 16,400

Përshkrimi i produktit

Kjo llambë tavani mund të përdoret në mënyrë fleksibile me modelin e saj të thjeshtë dhe siguron ndriçim të shkëlqyeshëm të çdo dhome.

Lartësia e artikullit (në mm): 135
Diametri i artikullit (në mm): 595
Pesha Neto: 4.04
Tensioni kryesor: 220-240V, 50 / 60Hz
Operacioni Tensioni: 700mA
Funksionet: Dimmer

You may also like

Recently viewed