Ndricues Eglo 39283


Cmimi:
Sale priceLek 91,000

Përshkrimi i produktit

Kjo seri llambash me pezull kristal siguron një pjesë të jashtëzakonshme deklarate dhe një ndjesi luksoze në shtëpinë tuaj.

Lartësia e artikullit (në mm): 1500
Gjerësia e artikullit (në mm): 320
Gjatësia e artikullit (në mm): 1150
Pesha Neto: 7.6 Kilogram


You may also like

Recently viewed