Ndricues Eglo 39281


Cmimi:
Sale priceLek 134,500

Përshkrimi i produktit

Kjo varëse mahnitëse me dy nivele është pjesë e gamës Antelao dhe shfaq një pllakë tavani rrethore me kabllo pezullimi që mban dy korniza të rrumbullakëta të stolisura me fije të kristalta të qarta. Kuadri është i integruar me LED dhe lëshon dritë të bardhë të ftohtë e cila shkëlqen përmes butonave të shquar të kristalit duke krijuar një ekran të dritës me gaz brenda shtëpisë tuaj. Përfundimi i lëmuar i kromit e bën atë ideal për një varg dekoresh dhe është i rregullueshëm nga lartësia, duke e bërë atë të përshtatshëm për tavanet e larta dhe të ulëta brenda shtëpisë tuaj.

Diametri 610 mm
Lartësia maksimale 1500 mm
Pesha 10.24Kg

You may also like

Recently viewed