Ndricues Eglo 39245


Cmimi:
Sale priceLek 43,400

Përshkrimi i produktit

Dritat e dritareve - LED të fshehura në mënyrë delikate i bëjnë kristalet e rafinuara të xhamit të shkëlqejnë një dritë indirekte dhe të krijojnë një tipar me gaz për shtëpinë tuaj


Lartësia e artikullit (në mm): 365
Diametri i artikullit (në mm): 500


You may also like

Recently viewed