Ndricues Eglo 39112 -39113


Size: Ndricues Eglo 39113
Cmimi:
Sale priceLek 24,600

Përshkrimi i produktit

Kjo dritë varëse e tavanit Eglo Carpento është e përfunduar në krom dhe vjen e plotë me xham të bardhë. Pikat e kristalit dhe krahët e lakuar do ta bënin këtë dritë një shtesë mahnitëse për çdo dhomë.

Permasat 39112:

Lartësia - 1200 mm
Diametri - 540 mm

Permasat 39113:

Lartësia - 1200 mm
Diametri - 590 mm

You may also like

Recently viewed