Ndricues Eglo 39003

KURSE Lek 55,100

Cmimi:
Sale priceLek 80,000 Regular priceLek 135,100

Përshkrimi i produktit

Lartësia e artikullit (në mm): 220
Diametri i artikullit (në mm): 550
Pesha Neto: 8.1 Kilogram

Segmenti i produktit: Brendshëm
Kristal & Dizajn

Ky ndriçues është me shije dhe njëkohësisht ekstravagant. Ndriçuesi përbëhet nga tre qarqe njëri mbi tjetrin, bazuar në metal, i cili plotësohet me gurë të pastër kristalor.
Materiali i përdorur është i një cilësie të lartë, gurët vendosen me kujdes.

You may also like

Recently viewed